Angelini România

Angelini Pharmaceuticals România este prezentă pe piaţa din România începând cu anul 2011. Produsele Angelini (Tantum Verde, Trittico, Tantum Rosa) însa, puteau fi găsite în România încă din anii ’90. La început produsele au fost comercializate de către Seder Import Export SRL, după care au fost preluate de către CSC Pharmaceuticals Reprezenanţa în România. După ce Angelini Group a achiziţionat CSC Pharmaceuticals GmbH, Austria, în anul 2007, a fost iniţiată procedura de transfer, iar în 2011 Angelini Pharmaceuticals România a devenit complet operaţională, întreg portofoliul de produse fiind preluat de nou înfiinţata societate comercială.

Misiunea Angelini: Îmbunătăţirea calităţii vieţii cât mai multor pacienţi

Angelini îşi propune să întampine nevoile de zi cu zi ale consumatorilor cu produse farmaceutice şi parafarmaceutice eficiente, de încredere şi de calitate superioară disponibile pe scară largă şi accesibile tuturor.

Obiectivul Angelini: să fie prima opţiune a consumatorilor în domeniul sănătăţii şi bunăstării zilnice.

Înca de la înfiinţare, Angelini Pharmaceuticals România este membră a Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM).

Produsele Angelini Pharmaceuticals România ajung în farmacii şi spitale prin intermediul celor mai importanţi distribuitori de medicamente din România, cu care Angelini are încheiate contracte de distribuiţie.

Principalele arii terapeutice în care activează Angelini sunt: terapia durerii, patologia articulară, patologia respiratorie, reumatologie, ginecologie, psihiatrie, dermatologie şi oncologie.

În aceste arii Angelini este prezentă cu produsele proprii (Tantum Verde, Tantum Rosa, Trittico), fiind în acelaşi timp şi reprezentant exclusiv al multor companii farmaceutice din Franţa, Germania, Italia, Austria, Spania, Elveţia, SUA, Marea Britanie şi altele.

Portofoliul Angelini este compus din: produse inovative (65%) şi suplimente alimentare şi dispozitive medicale .Echipa Angelini Pharmaceuticals România are 90 de membri (60 în promovare medicală şi vânzări).

În piaţa farmaceutică din România, Angelini Pharmaceuticals ocupă locul 19 în volum (9 mil unități) şi locul 25 în valoare cu un venit anual de peste 36,5 mil Euro (2018).