înapoi la arhiva
31/03/2016| ANGELINI Pharmaceuticals România participă şi în acest an la Conferinţa Naţională de Pediatrie

Între 30 martie -2 aprilie 2016 se desfăşoară la Bucureşti Conferinţa Naţională de Pediatrie, organizată de Societatea Naţională de Pediatrie, având ca temă principală: progrese în pediatrie.

Participă pediatri şi medici de familie din întreaga ţară, tematica abordată acoperind întreaga patologie a copilului, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente din sfera pediatriei.

Compania ANGELINI Pharmaceuticals Romania, partener de tradiţie al acestei manifestări, organizează două simpozioane ştiinţifice.

Pentru că Tantum Verde a fost pionierul simpozioanelor-eveniment, în acest an tematica primului simpozion este “În pediatrie, ÎNCREDEREA este suma experienţelor pozitive”. Conferenţiază doi reputaţi lideri de opinie din sfera pediatriei, împreună cu invitaţi speciali. Împreună transmit mesajul că Tantum Verde a câştigat încrederea medicilor pediatri, copiilor şi părinţilor.

Al doilea simpozion abordează patologia infecţiilor respiratorii la copil în ansamblu, de la complex la simplu, oferind soluţii bazate pe dovezi şi experienţă clinică: “Alege 4 în 1! Redescoperă libertatea respiraţiei!” Este recunoaşterea pe care medicii o au faţă de Erdomed în cei peste 10 ani de confirmări.

înapoi la arhiva