înapoi la arhiva
05/04/2016| ANGELINI Pharmaceuticals România la Congresul Naţional de Medicină Internă

Luna aprilie debutează, pentru specialitatea de medicina internă, cu cel mai important eveniment al anului- al XVI- lea Congres Naţional de Medicină Internă, desfăşurat la Călimaneşti-Căciulata, în perioada 7-9 aprilie.

Este o manifestare ştiinţifică de larg interes, ce reuneşte mai multe specialităţi medicale şi tineri practicieni.

ANGELINI Pharmaceuticals România este un susţinător important şi în acest an al acestui congres de prestigiu. Prin cele două simpozioane ştiinţifice se adreseaza sferelor de interes ale patologiilor respiratorii şi reumatismale.

Astfel, în prima zi de congres, doi reputaţi lideri de opinie pneumologi aduc în discuţie tematica ”Terapii antiinflamatorii inedite în BPOC”. Mecanismele complexe, rolurile pozitive şi dovezile pe care Erdomed le are în tratamentul BPOC sunt subliniate atât la pacienţii cu exacerbări, cât şi în tratamentul de lungă durată.

Al doilea simpozion susţine necesitatea abordării terapeutice complexe a pacienţilor cu dureri reumatismale. Subiectele de interes sunt noutăţile în tratamentul durerii acute- opinia experţilor, precum şi aflarea răspunsului la întrebarea: artroza – este sau nu un proces degenerativ inevitabil? Lideri importanţi de opinie din reumatologie vor sublinia beneficiile pe care tratamentul cu Aulin si Piascledine le are asupra diferitelor categorii de pacienţi.

înapoi la arhiva