Angelini Pharma contribuie la sprijinirea victimelor cutremurului din Turcia și Siria

Helping Turkey And Syria
  • Published: 17 feb. 2023

Cutremurul teribil din Turcia și Siria, care s-a soldat cu zeci de mii de vieți, este o tragedie care nu ne poate lăsa indiferenți. Noi, cei de la Angelini Pharma, simțim nevoia și responsabilitatea de a acționa cu fermitate, de a demonstra simpatie și empatie față de oamenii afectați de acest dezastru teribil, ce a lăsat multe comunități devastate și au nevoie disperată de sprijin.

Am lansat o campanie de strângere de fonduri prin intermediul UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiați), pentru a sprijini operațiunile de ajutor pentru victimele cutremurului. Campania implică toți angajații Angelini Pharma, pentru că împreună suntem încrezători că putem face diferența în viața oamenilor care se confruntă cu această nenorocire enormă.

Sprijinind munca neîntreuptă a UNCHR, ne propunem să ajutăm să oferim ajutor și sprijin imediat celor care au nevoie, inclusiv adăposturi alimentare și provizii medicale. Vom continua, împreună cu Grupul Angelini Industries, să urmărim evoluția situației și să ne angajăm să facem tot ce ne stă în putere pentru a sprijini teritoriile afectate de acest dezastru.